Recursos útils per a la vostra empresa i per als vostres clients

De la mateixa manera que us comprometeu a ser un partner fantàstic per als vostres clients, nosaltres ens comprometem a proporcionar-vos l'ajuda que necessiteu. Descobriu el contingut, les eines i els recursos de Google més recents per a la vostra empresa i per als vostres clients; tot en un mateix lloc.

Recursos per als nostres partners

Volem ajudar-te a estar al dia i a mantenir-te connectat i preparat per a fer front a la naturalesa dinàmica i canviant de la situació actual. Consulta els següents recursos que hem recopilat per a donar-vos suport a la teva empresa i a tu.

imatge de la targeta Descobriu itineraris d'aprenentatge nous

Descobriu itineraris d'aprenentatge nous a Skillshop

Tant si voleu desenvolupar habilitats noves com aprofundir en coneixements que ja teniu, exploreu itineraris d'aprenentatge i cursos nous a Skillshop, on es recullen els recursos de formació de Google Ads i de Google Marketing Platform.

Més informació
imatge de la targeta Ajudeu els vostres clients a entendre els crèdits publicitaris de Google

Ajudeu els vostres clients a entendre els crèdits publicitaris de Google

Obteniu més informació sobre els 340 milions de dòlars que Google està proporcionant en crèdits publicitaris a les petites i mitjanes empreses que utilitzen Google Ads per garantir que els vostres clients aptes treguin el màxim profit d'aquesta ajuda addicional.

Més informació
imatge de la targeta Google Meet ara és gratis per a tothom

Google Meet ara és gratis per a tothom

Manteniu connectats el vostre equip i els vostres clients amb Google Meet, el nostre servei de videoconferència integrat a la infraestructura global, sòlida i segura de Google. Ara és gratis i està disponible per a tothom.

Més informació
imatge de la targeta Consells per millorar les videotrucades

Consells per millorar les videotrucades

Mentre que algunes empreses estan acostumades a fer videotrucades regularment, d'altres tot just s'estan familiaritzant amb l'art de les reunions virtuals. Llegiu aquests consells per començar amb bon peu a l'hora de posar-vos davant de la càmera.

Més informació
imatge de la targeta 4 consells per treballar des de casa

4 consells per treballar des de casa

Treballar des de casa té els seus avantatges, però també significa que depèn de cadascú mantenir la motivació i el ritme. A continuació, us oferim uns quants consells que us ajudaran a mantenir el nivell de responsabilitat, col·laboració i productivitat.

Més informació

Recursos per als vostres clients

Entenem que de vegades la millor manera d'ajudar-vos és proporcionant-vos recursos i eines útils per als vostres clients. Aquí teniu una llista de recursos valuosos que els mantindran informats i que contribuiran a enfortir la vostra col·laboració.

imatge de la targeta 5 principis per a equips de mitjans

5 principis per a equips de mitjans

Tot i que no hi ha cap manual d'instruccions per a moments de canvis sobtats, a continuació recollim alguns principis clau per ajudar els vostres clients durant aquests temps de transició.

Més informació
imatge de la targeta 3 maneres en què els comerços al detall poden ajudar els compradors mentre duri la COVID-19

3 maneres en què els comerços al detall poden ajudar els compradors mentre duri la COVID‑19

Som conscients que aquests temps presenten reptes únics per als comerços al detall i els seus clients. Llegiu aquests consells per obtenir informació sobre què poden fer els comerços al detall que són clients vostres per estar a disposició dels compradors de la manera més útil.

Més informació