Cerqueu la insígnia

La insígnia de Google Partners demostra que un partner concret ha aprovat els exàmens de certificació de producte de Google Ads i que està al dia dels últims coneixements sobre productes. En altres paraules, se l'ha guanyat.

Obteniu l'ajuda que necessiteu

Els partners de Google poden especialitzar-se en una o més de les àrees de producte d'Google Ads següents:

 • Publicitat en cerques

  Aquests partners poden ajudar-vos a crear i optimitzar els anuncis que es mostren a la Cerca de Google. També us poden assessorar en l'estratègia de paraules clau i en la planificació del pressupost.
 • Publicitat en vídeo

  Necessiteu ajuda per implementar i optimitzar les vostres campanyes de publicitat en vídeo de YouTube? Aquests partners us poden ajudar.
 • Publicitat de display

  Aquests partners poden ajudar-vos a crear anuncis visuals atractius que arribin a clients potencials a través de més de dos milions de llocs web i 650.000 aplicacions.
 • Publicitat de Shopping *

  Els partners certificats us ajudaran a posicionar els vostres productes a la Cerca de Google, a configurar el vostre inventari a Merchant Center i a crear campanyes de Google Shopping.
  * L'examen de Publicitat en Shopping no està disponible en alguns idiomes. Comproveu-ne la disponibilitat al nostre Centre d'ajuda.
 
 
 

Sou una agència de publicitat? Registreu-vos a Google Partners.

Esbrineu com fer-ho